Van een digitale visie naar actie

Wat ga je leren?

Van visie naar actie: een toekomstbestendig bedrijfsplan op 1 A4

Een sterk plan is van essentieel belang voor elk bedrijf, groot of klein. Uit onderzoek is gebleken dat organisaties die weten waar ze heen willen en een toekomstplan opstellen om daar te komen. Veel bedrijven werken echter zonder sterk plan, om verscheidene redenen. Sommigen vinden het niet belangrijk of zeggen niet voldoende tijd te hebben. Anderen hebben wel een plan, maar het is zodanig complex dat het onuitvoerbaar is of het ligt al lang ergens in een schuif zonder opvolging.

1 team, 1% van je tijd, 1 pagina. We zeggen dat als je 1% van je tijd investeert om als 1 team samen te zitten om een allesomvattend plan te maken, je een succesvolle organisatie zult zijn. In deze voordracht geven we jullie een aantal handvaten om een sterk bedrijfsplan op te maken aan de hand van de OGSM-methodiek.

OGSM – Objective, Goals, Strategies, Measures – is een methodiek die u leert een volledig businessplan te maken dat werkt, op slechts 1 A4-pagina. Het is een plan dat in één oogopslag leidt van visie naar actie en ambitieuze doelstellingen verbindt aan concrete activiteiten. Dit maakt het tot een krachtig middel om voortgang en focus te bewaken.

Boek de sessie die bij je past!

Je kan kiezen tussen de sessie van woensdag 12 januari, woensdag 9 maart of woensdag 4 mei. Iedere sessie vindt plaats van 19u tot 20u.

Deze sessie wordt gegeven door
Bob De Rydt
Advisor in growth strategy & customer thinking